Contacteer ons

Over Brouns

Brouns Pop-up Art Auctions brengt gerenommeerde kunstenaars die vandaag ondergewaardeerd zijn opnieuw onder de aandacht.

Met expo’s op verrassende locaties en online veilingen bieden we liefhebbers en verzamelaars de kans om kunstwerken van waarde te verwerven tegen billijke prijzen.

Brouns Pop-Up Art Auctions is geen galerie maar een goed georganiseerd en gestroomlijnd promotie- en verkoopsmoment dat op een persoonlijke en open manier een actieve schakel vormt tussen kunstenaar, publiek en galerie.

De initiatiefnemer Erik Brouns is een gediplomeerde project/programma-manager. Hij wenst niet de kunstenaar te managen maar de werken van gerenommeerde kunstenaars via het Brouns Pop UP Auctions initiatief te verkopen aan geïnteresseerde kunstliefhebbers of galerieën voor billijke prijzen.

Indien u een gerenommeerde kunstenaar bent die opnieuw een tentoonstelling of enkele werken wenst over te maken voor exclusieve verkoop, aarzel niet om contact op te nemen met Brouns Auctions via mail op info@brounsauctions.com of telefonisch +32 53 78 11 90.